chateau meiland maxime martien noordwijk huis

Maxime Meiland en haar Leroy zijn pasgeleden verhuisd naar Noordwijk. Helaas blijkt het huis achteraf veel te klein… Kijkers hebben echter nul medelijden met de Chateau Meiland-ster.

'Jezus, wat een rommel hier, joh'

Eerder dit jaar verhuisde Maxime Meiland met haar verloofde Leroy en dochter Claire naar Noordwijk. Helaas blijkt het huis in de praktijk al snel te klein. We zien in Chateau Meiland dat er overal spullen slingeren… Martien en Erica komen langs om op te ruimen en plek te maken voor de babykamer. “Jezus, wat een rommel hier, joh”, verzucht Martien als hij kamer binnen komt lopen. “Ga maar gauw een bod doen op dat grotere huis.”

Van gamekamer naar babykamer

De kamer in kwestie blijkt Leroy zijn gamekamer te zijn. “Die kan straks niet meer gamen. Dat is verleden tijd”, stelt Maxime. “Er is geen ruimte in huis.” Maar ook Maxime moet inleveren: ze weet niet waar ze haar strijkplank en het babybadje kwijt moet, de stofzuiger staat noodgedwongen in een kast onder de trap en er staan nog allemaal verhuisdozen in de garage. De Chateau Meiland-ster vertelt dat ze zich verkeken heeft op het huis. “Ik zou wel willen verhuizen, want ik vind dit ook een gedoe.” Op medelijden van de kijkers hoeft de veelbesproken Maxime echter niet te rekenen…

Article continues after the ad

Zoals je weet, loopt Chateau Meiland een flink stukje achter. Daarom kunnen we je al vertellen welk huis Maxime en Leroy gekocht hebben. Ook Martien en Erica hebben trouwens alweer een nieuwe woning op de kop getikt!

Chateau Meiland is iedere maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.