Martien meiland

Van Martien en Erica, Maxime en haar gezin tot Montana en haar vriend. Alle Meilandjes mochten in de nieuwste aflevering van Chateau Meiland hun koffers pakken voor een reisje naar Curaçao. De vraag is alleen of het voor hen ook zo'n paradijsje is...

Article continues after the ad

QR-code? Check! Koffers ingepakt? Gelukt. Niets stond een zorgeloos reisje in de zon - waar Erica al maanden naar uitkeek - in de weg. Maar eenmaal op plaats van bestemming is de lol er snel vanaf.

Tropische storm

"Het is toch verschrikkelijk dit?", "Waar is toch die cocktailbar?" ""Man, ik ben blij dat we er zijn. Ik ben gebroken". De negatieve uitspraken van met name Martien en Maxime Meiland vlogen de kijkers van Chateau Meiland vanavond om de oren, en vooral het weer was niet te doen. "Ik heb zo wakker gelegen, want het heeft gegoten vannacht. Alles is nat", roept Martien uit.

'Wat een gezeik'

De populaire realityster - die in deze aflevering ook nog even bekent twee boetes te hebben ontvangen -  is er al gauw klaar mee. "Jezus, gaat het weer regenen! Waarom gaat het regenen? Nou, welkom op Curaçao, mensen. Leuk hoor, zo leuk. Elke dag mooi weer, zeggen ze." Nou, dat is dus niet waar Martien op had gerekend toen hij de tickets boekte.

Reacties op Twitter

De kijkers denken er het zijne van, helemaal als de zwangere Maxime - die een rolstoel huurt om zichzelf in te laten vervoeren - er een schepje bovenop doet. Lees maar snel de reacties hieronder! 


Chateau Meiland is iedere maandag- en donderdagavond om 20.30 uur te zien op SBS6. Terugkijken kan via Kijk.nl

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.