Caroline van Eeden in Chateau Meiland

Caroline van Eeden, ooit de beste vriendin van Martien Meiland, moest Chateau Meiland verlaten na een fikse ruzie met de kasteeldochter Maxime. In een interview met RTL Boulevard ontwijkt de BFF alle vragen rondom dit conflict.

Zij houdt haar lippen stevig op elkaar wanneer verslaggever Aran Bade vragen stelt over de familie Meiland. Hij aast naar meer verhalen over het verschenen boek van Martien. Caroline gaf eerder aan gekwetst te zijn door de biografie, maar zegt nu niets. 

Nietszeggend interview

Aran vraagt of Caroline teleurgesteld is dat het boek uiteindelijk gepubliceerd is. “Nou, weet je, ieder moet doen waar hij zichzelf prettig bij voelt”, antwoordt ze.

Article continues after the ad

Dus de verslaggever vraagt door: “Jij wilde met hem misschien weer een programma gaan maken. Sta je daar nog steeds zo in?” Daar is Caroline nog vager over: “Ehmm, ach, je weet nooit wat de toekomst kan brengen, toch? Positief in het leven staan en, joh, leef in het nu! Morgen is weer een andere dag.”

Een laatste poging van Aran om nog iets van het interview te maken: “Je staat er nog steeds wel positief in dan.” Helaas, ook mislukt: “Nou, Martien is een fantastische man en ik wens iedereen het allerbeste, maar vooral mezelf.”

Martiens biografie

De verhalen over Caroline hebben het boek gehaald, maar sommige juicy stories staan niet in de biografie. Columnist Jan Dijkgraaf, die het boek schreef, onthult om welke verhalen dit gaat.