Caroline van Eeden

Oud-realityster Caroline van Eeden - tegenwoordig onderneemster én trotse oma - schakelt vandaag De Telegraaf in voor een charmeoffensief. Ze wil haar oude beste vriend Martien Meiland terug!

Article continues after the ad

Ongeveer een jaar geleden verliet Caroline met veel tranen in de ogen Chateau Meiland. Ook Martien hield het niet droog. De twee beloofden dat ze elkaar snel weer zouden spreken, maar 11 maanden na dato is er nog geen woord gewisseld, zo lezen we in de krant. Als het aan Caroline ligt komt daar binnenkort verandering in!

Caroline en Martien?

Caroline had voor haar vertrek naar Frankrijk haar huis en baan opgezegd. Ook zat ze met zichzelf in de knoop. Toen ze oververmoeid het Chateau verliet, stond haar thuis in Nederland een moeilijke periode te wachten. "Het heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf geestelijk volledig ben kwijtgeraakt", geeft ze aan. Inmiddels heeft ze zichzelf - mede door dit... nogal bijzondere nieuwe SBS6-programma - helemaal herpakt. De volgende stap? Een hereniging met Martien!

Goedmaken!

Caroline wil geen ruzie meer. "Ik wil het goedmaken met Martien", aldus de 'huisvriendin' van Chateau Meiland. "Inmiddels gaat het weer goed met me en kan ik ook volmondig zeggen dat mijn deur voor Martien wagenwijd open staat." Ze legt uit dat hun wegen op dit moment nog zijn gescheiden, maar dat ze absoluut geen rancune voelt richting de fam (in tegenstelling tot ex-huishoudster Nadège). "Soms pas je even niet meer bij elkaar, maar het liefst zou ik zo snel mogelijk weer een lekker wijntje met Martien drinken. Ik mis hem! Ook Erica en Maxime mag ik nog steeds."