Charmed actrices

In 1998 maakte de wereld kennis met de Halliwell-heksenzusters, in de serie Charmed. Hoewel een Charmed-rebootserie nét begonnen is, zien de originele hoofdrolspelers een terugkeer óók wel zitten.

Holly Marie Combs, beter bekend als Piper Haliwell, gelooft nog steeds dat de originele cast van Charmed een film kan maken. De actrice was onlangs te gast op de Paris Manga & Sci-Fi Show Expo, om de 20ste verjaardag van de serie te vieren. Natuurlijk vroegen aanwezige fans of ze ooit nog terugkeert als een van de magische Halliwell-zusjes, en of er ooit nog een negende seizoen van de originele serie kwam.

 

Article continues after the ad

De actrice zei ‘dat er misschien geen heel seizoen meer uitkomt, maar misschien wel iets anders’. Op de vraag of er dan misschien een afsluitende film zou komen, antwoordde ze: ‘Het is mogelijk… zeg nooit nooit.’

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Legacy. #charmed20

Een bericht gedeeld door Holly Combs (@thehmc) op


Niet gecharmeerd van Charmed

De uitspraak is opvallend omdat Combs, die als enige in alle afleveringen van Charmed zat, geen goed woord over heeft voor de recente reboot. Samen met oud-collega/seriezusje Alyssa Milano, klaagt ze al maandenlang over de nieuwe invulling van ‘haar’ serie. De dames hadden graag meegewerkt aan de nieuwe Charmed, en vinden het raar dat hen niets is gevraagd. Rose McGowan, die in het vierde seizoen instroomde, noemde de reboot een paar jaar geleden al een slecht idee.

Shannon Doherty, die in de eerste drie seizoenen meespeelde, is ook niet ondersteboven van de reboot maar is terughoudend met kritiek. Ze wenst de makers alle goeds!

Geruchten over een Charmed met de originele cast keren om de zoveel tijd terug. Hoewel er verder weinig lijkt te gebeuren, zijn de actrices het heksenvirus dus nog niet kwijt! De makers van de reboot hebben (ondanks alle lelijke woorden) de deur voor een terugkeer van Combs, Doherty, McGowan en Milano altijd opengehouden. To be continued…

Lijkt het jullie wat, of zijn we in 2018 wel klaar met de ‘powers of three’?