Rupert Evans, Bridgerton

Bridgerton-fans opgelet: de cast wordt weer een stukje groter! Niemand minder dan Charmed-acteur Rupert Evans is namelijk gecast als de overleden vader van de Bridgerton-broers en zussen. 

Article continues after the ad

Hij verschijnt - logischerwijs - in flashbacks van zijn tv-zoon Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey)

De liefhebbende vader

In de serie staat Edmund Bridgerton, zoals het karakter van Rupert Evans heet, bekend als een vriendelijke en geduldige vader die een echte liefdesrelatie had met vrouwe Violet Bridgerton. Helaas was hem alleen geen lang leven beschoren. Edmund kwam in het verhaal op 38-jarige leeftijd om het leven door een allergische reactie op een bijensteek. Hoe we hem precies gaan terugzien, is nu nog onduidelijk. Mogelijk naast een jonge versie van Viola! 


Plot van seizoen 2

Wanneer het tweede seizoen op Netflix verschijnt, is helaas nog altijd niet bekend, maar we hebben gelukkig al wel wat feiten over de tweede reeks. Zo weten we dat de serie gaat draaien om Anthony en dat hij in een ware love triangle terechtkomt als hij besluit te trouwen met Kate Sharma (gespeeld door Sex Education-actrice Simone Ashley). Haar zus, die doet alsof ze Anthony helemaal niets vindt, probeert er namelijk een stokje voor te steken. Is dat omdat ze hem niet mag óf is het puur jaloezie? Tja, wij hebben wel een idee. Lees hier alles over het tweede seizoen.

Het eerste seizoen Bridgerton zie je bij Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.