Het houdt niet op, niet vanzelf. Alex Maas en Niels van der Zanden, twee opvallende verschijningen uit Temptation Island, zijn in het openbaar met elkaar op de vuist gegaan. En die beelden zijn uiteraard op het web beland.

Tijdens een romantisch uitje naar seksbeurs Loversland kwamen Rosanna en Niels onlangs opeens Alex en zijn vrienden tegen. Alex daagde Niels meteen uit om samen de ring in te gaan en een paar tikken uit te wisselen. Wanneer Niels daar niet op ingaat, geeft een vriend van Alex de verloofde van Rosanna vast een voorproefje. Ook Alex zelf toont daarna even zijn vuisten. Niels doet niet veel terug behalve achteruit lopen en een voorwerp de lucht in slingeren. 

Via Instagram Stories verdedigt Rosanna haar verloofde: “Wij doen ons eigen ding en elke keer komt Alex stoken. Het zijn een beetje twee zielige mannetjes.” Ook vindt ze het logisch dat Niels niet op de vecht-uitnodiging inging. De twee vrienden hebben namelijk bokservaring en Niels niet: “Niels is geen pussy”, verdedigt Rosanna haar verloofde.

Article continues after the ad

Nóg een keertje!

De twee Temptation-spierbundels liggen elkaar al sinds hun eerste ontmoeting niet echt lekker. In 2017 dook Rosanna in Temptation Island het bed in met Alex om wraak te nemen op de acties van Niels. Afgelopen jaar deed het stel opnieuw mee aan Temptation Island Vips, waarin Alex opnieuw opdook om 'vieze dingen met de vriendin van Niels te doen'. En de vraag rest: gaat het verloofde stel nóg een keer mee doen?!