The Old Guard, Charlize Theron, actiefilm

Als je dacht dat je na het zien van de eerste (en officiële) trailer van The Old Guard alles wel had gezien, heb je het goed mis. Netflix publiceerde zojuist een tweede trailer en actiekoningin Charlize Theron bewijst maar weer eens wat ze waard is.

Article continues after the ad

"Het is allemaal leuk en aardig tot Charlize Theron in een actiefilm verschijnt met kort haar", schrijft de streamingdienst op Twitter. "The Old Guard knalt van je scherm op 10 juli". Nou, dat belooft wat! Bekijk de nieuwe beelden snel hieronder.


Onsterfelijke krijgers

Als we Netflix mogen geloven, is het maar goed dat we over acht dagen al kunnen genieten van deze spannende actiefilm. In The Old Guard worden vier onsterfelijke strijders die de mensheid al eeuwenlang beschermen, opgejaagd om hun mysterieuze krachten. Andromache (Charlize Theron) heeft de leiding over deze krijgers, die in een paar seconden herstellen van alle denkbare wonden. Het is dus maar te hopen dat zij en haar volgelingen uit handen weten te blijven van nietsontziende bedrijven die hun DNA willen gebruiken voor louche medicijnen. Dat kunnen ze namelijk niet gebruiken.

Topcast

The Old Guard wordt beter en beter wanneer je hoort dat er zelfs een Benelux-randje aan het geheel zit. Marwan Kenzari (die we natuurlijk allemaal nog kennen als de knappe Jafar uit Aladdin) en de Vlaamse Matthias Schoenaerts hebben een rol weten te bemachtigen naast Charlize Theron en de Engelse The Lion King-acteur Chiwetel Ejiofor.

The Old Guard is vanaf 10 juli te zien op Netflix.