Chalize Theron die in John Wick-stijl en onder het genot van George Michael een stel Duitse criminelen in elkaar beukt? Kom maar door.

Article continues after the ad

Vaderfiguur

In de scène is te zien hoe de platinablonde huurmoordenaar Lorraine Broughton een stel Duitse officieren bewusteloos mept. Tools of trade zijn in dit geval een gele tuinslang en het hitje Father Figure van George Michael. Een actiescène om naar huis over te schrijven dus. Bekijk het fragment hierboven.

Verhaal

Charlize Theron speelt in Atomic Blonde Lorraine Broughton. Lorraine is een huurmoordernaar voor MI-6 die ten tijden van de Koude Oorlog ongewenste personen een koppie kleiner maakt. Wanneer een collega wordt vermoord, wordt ze naar Berlijn gestuurd om zijn dood te onderzoeken. Denk aan John Wick meets Jason Bourne. Het is dan ook geen verrassing dat Wick-regisseur David Leitch aan het roer staat.

Cast

De Schotse acteur James McAvoy (Charles Xavier in X-Men) heeft ook een rol in de film. Hij speelt David Percival, een MI-6-agent die gestationeerd is in de Duitse hoofdstad. Ook Bill Skarsgård (It) en John Goodman (The Big Lebowski) spelen mee.