Ging jij ook zo goed op John Wick? Dan is Atomic Blonde iets voor jou. De film komt over twee maanden in de bioscoop, en daarom kun je nu genieten van de laatste trailer.

Article continues after the ad

Lorraine Broughton

In de trailer zien we hoe MI6-agent Lorraine Broughton naar Berlijn wordt gestuurd ten tijde van de Koude Oorlog om te achterhalen wie er daar undercover agenten aan het afmaken is. Ze komt in contact met spion David Percival, een excentrieke MI6'er, die wel van een feestje houdt. 

Actiefilm pur sang

Atomic Blonde is een actiefilm pur sang. Er wordt ons een grote hoeveelheid gevechten, schietpartijen, auto-achtervolgingen en explosies beloofd: een soort John Wick, maar dan met een pompende 80's-soundtrack. Wij hebben er nu al zin in! Bekijk de trailer hierboven.

Regisseur & cast

De film is geregisseerd door David Leitch, die (niet geheel verrassend) de eerste John Wick voor zijn rekening nam. Leitch is tevens gestrikt voor Deadpool 2, dus je zal nog vaker van ‘m horen. Naast Charlize Theron en James McAvoy hebben ook Sofia Boutella, John Goodman en Bill Skarsgård een rol in de serie.