Charlize Theron in The Old Guard op Netflix

Onlangs ging The Old Guard in première op Netflix. In deze actiefilm met bovennatuurlijke elementen speelt Charlize Theron de rol van Andy, een onsterfelijke huurling. Afgelopen weekend kon Netflix al meldden dat The Old Guard een megahit is: volgens de streamingdienst stond de actiekraker nu al in de Top 10 van de populairste Netflix-films aller tijden. Hierdoor lijkt niets een eventuele trilogie meer in de weg te staan. Maar wat kunnen we eigenlijk verwachten van het vervolg?
 


The Old Guard 2

In een interview in de talkshow Late Night with Seth Meyers blikt Charlize Theron alvast voorzichtig vooruit op The Old Guard 2. “Er is duidelijk sprake een relatie tussen Andy en Quynh (Van Veronica Ngo), die niet echt wordt uitgewerkt in deze film. Ik hoop dat we die in een eventueel vervolg wel kunnen uitdiepen. Dan voegt zich ook een nieuwe vrouw bij het team, en dat zal het alleen maar interessanter maken.”

Rihanna

En als het aan de Oscarwinnares is dat niet de enige vrouw die een grotere rol opeist in The Old Guard 2. Toen haar vriendschap met Rihanna ter sprake kwam, grapte Charlize: “Zij moet zeker gestrikt worden voor het volgende deel van The Old Guard!”

Article continues after the ad