Charlie Sheen

Tien jaar geleden had Charlie Sheen een bizarre meltdown, die hem uiteindelijk de hoofdrol in Two and a Half Men kostte. Hoe kijkt de acteur terug op die vreemde periode? Hij heeft spijt. Heel veel spijt…

In een interview met Yahoo Entertainment blikt Charlie Sheen terug op zijn bespottelijke scheldpartijen, waarin hij sprak over “Tiger blood”, zijn “Adonis-DNA” en het feit dat hij een “machtige tovenaar” was.

“Mensen zeggen tegen me: dat was zo cool! Het was geweldig om te zien, en goed dat je voor jezelf opkwam! Ik denk alleen maar: Nou, echt héél gaaf dat ik mijn succesvolle carrière verkwanselde voor een populaire hashtag…”

Article continues after the ad

Charlie Sheen in de neerwaartse spiraal

Sheen maakte enorme ruzie met de makers van Two And a Half Men, die hem uiteindelijk de hoofdrol van Charlie Harper kostte. Sheen was naar eigen zeggen zwaar onder de invloed van drugs. In eerste instantie probeerden ze Sheen nog te helpen, maar hij weigerde én vroeg bovendien om een grote loonstijging. Voor de duidelijkheid: op dat moment verdiende hij bij Two and a Half Men bijna 2 miljoen per aflevering! Charlie Sheens carrière herstelde niet, en Two and a Half Men eigenlijk ook niet meer... 

Toen hij ontslagen werd begon hij online bizarre verhalen te vertellen, die de deur voorgoed dichtgooide. “Het waren de drugs, en ik had enorm veel stress. Het ergste is nog: het had allemaal niet hoeven gebeuren… Ik heb het zelf totaal verkeerd aangepakt. Als je ziet wat er in die periode allemaal goed ging, en hoe weinig er slecht ging, had ik alle narigheid kunnen voorkomen.”