Chantal Janzen

RTL-queen en Songfestival-heldin Chantal Janzen gaat weer een nieuw seizoen van Chantals Pyjama Party maken, maar eigenlijk is het dit keer een heel ander programma. Zo gaat niet meer bij BN'ers slapen.

Article continues after the ad

In plaats daarvan haalt ze veel publiek naar een grote studio, zo maakte RTL 4 vandaag bekend. De studiogasten - uiteraard in pyjama - moeten "verrassende spellen" spelen om kans te maken op een droomvakantie. Deze 180 graden-switch komt niet helemaal uit de lucht vallen: Chantal gaf een tijd geleden al aan dat de show wel 'fris en goed moet blijven' en nu is er dus een heel nieuw concept van gemaakt.

'TV-show voor het hele gezin'

RTL noemt dit "een gezellige, energieke, nieuwe zaterdagavondshow" voor "het hele gezin". "In deze show is het publiek niet alleen aanwezig om te klappen, juichen, genieten en lachen. Zij zijn de sterren van de avond en maken allemaal kans om geselecteerd te worden voor de meest uiteenlopende spellen, van hilarisch en uitdagend tot zenuwslopend.

Ziggo Dome

Chantal-fans zitten ook volgend jaar geramd. Want naast dit nieuwe programma keert volgend jaar (oktober 2022) ook ‘Chantals Pyjama Party Live’ in de Ziggo Dome terug.


Chantals Pyjama Party is vanaf oktober 2021 te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.