Chantal Janzen, Fred van Leer en Leco Zadelhoff in Chantals Beauty Camper op RTL 4

Chantal Janzen, Fred van Leer en Leco van Zadelhoff kunnen hun roze camper weer uit de stal halen. Zojuist maakte Chantal bij RTL Boulevard bekend dat hun show Chantals Beauty Camper een tweede seizoen krijgt! 

Article continues after the ad

Ondanks alle tv-successen zag Chantal het niet direct aankomen.

Mooie reacties

"Er komt dus gewoon een tweede seizoen van Chantal's Beauty Camper en ik had niet verwacht dat dit programma zoveel mooie reacties zou opleveren", vertelt ze aan het showbizzprogramma. "Ik had er al onwijs veel zin in om te maken met mijn vrienden, maar het is ook geworden wat we hoopten. We hebben vooral gelachen en mensen blij mogen maken. Ik ben heel trots dat we dit tweede seizoen mogen maken en ik hoop op veel mooie aanmeldingen." 

Show met een lach en een traan

In dit programma ging de tv-ster heel Nederland door om uiteenlopende mensen te trakteren op een welverdiende make-over. Althans, de (vaak emotionele) make-overs liet ze over aan 'haar mannen' Fred van Leer en Leco van Zadelhoff. Want zelf waagde ze zich aan het beroep van de kandidaat. Of dat nu werken in een trimsalon of in een boerenbedrijf was; Chantal ging er elke aflevering weer helemaal voor.

Aanmeldingen geopend

Mocht jij nu iemand weten die wel een make-over verdient, geef deze persoon dan nu op via deze link

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.