Chantal in Married at First Sight op RTL 4

Kreeg je bij het zien van deelneemster Chantal uit Married at First Sight (RTL 4) ook een déjà vu-momentje? Kan kloppen. Ze zat namelijk eerder al in een ander datingprogramma.

Article continues after the ad

De markante Chantal maakte de afgelopen twee dagen - ja, MAFS is nu twee dagen in de week te zien - de tongen los op twitter. Men raakte niet uitgepraat over haar wensenpakket voor de toekomstige man in haar leven en ook Chantals wenkbrauwen vielen nogal op. Naast de kritiek op nieuwe presentator Carlo Boszhard is de Haagse bride-to-be gespreksonderwerp nummer één. Maar waar kennen we haar toch van?!


Chantal in een ander datingprogramma!

Wat blijkt? Chantal deed eind 2018 mee aan First Dates! We zagen in de uitzending van 23 november hoe ze eigenlijk een vrij vlotte en zwoele date beleefde met politieagent Niels. Later, aan het einde van de uitzending, kwam de onvermijdelijke mokerslag in beeld: de vonk was toch niet overgeslagen. Gaat het wél lukken met haar Married at First Sight-man Hans, de even zo markante volkszanger? Nou, dat moet nog blijken. RTL-kijkers hebben in ieder geval wat om naar uit te kijken de komende weken. Deze twee zijn veruit de meest spraakmakende deelnemers. 

Chantal en Niels:


First Dates

Over First Dates gesproken: wist je dat je je weer kunt opgeven? Wie weet vind jij wel de liefde van je leven. Oké, toegegeven: het lukt cupido maar zelden om raak te schieten bij First Dates, maar niet geschoten is altijd mis.