Chantal Janzen

Chantal Janzen onthulde vanmorgen dat werken met Jan Smit zo zijn voordelen heeft. Maar of deze mededeling nu zo handig geformuleerd is…?

In mei presenteerde Chantal Janzen samen met Jan Smit en Nikkie de Jager het Eurovisie Songfestival. En blijkbaar heeft de samenwerking veel indruk gemaakt. De RTL-diva blikt op Instagram namelijk weemoedig terug op de bijzondere verstandhouding die ze had met de Volendamse volkszanger. “Jan Smit, ik mis je paling”, schrijft Chantal Janzen op Instagram.
 


Delicatesse

Chantal Janzen heeft al snel de lachers op de hand met haar maffe Instagram-post. En natuurlijk kan Jan Smit het niet laten om te reageren op het opmerkelijke compliment. “Euh… ja. Mijn paling is onvergetelijk”, beaamt hij. Ook Nikkie de Jager en Richard Groenendijk kunnen het niet laten om de Volendamse delicatesse de hemel in te prijzen. Ondanks Chantals hashtags #alsjemetjanwerktkrijgjepaling en #vis, zijn de dubbelzinnigheden dan ook niet van de lucht.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.


Duitsland

We moeten trouwens nog even zuinig zijn op Chantal Janzen. Binnenkort reist zij namelijk af naar Duitsland om plaats te nemen in de jury van Das Talent. Janzen heeft in ieder geval een talent voor grappige opmerkingen op sociale media. Al eerder maakten we een compilatie van haar meest hilarische posts op Instagram.