Chantal Janzen

Chantal Janzen is doorgaans de positiviteit zelve, maar op Instagram meldt de diva dat ze er even helemaal doorheen zit.

Na drieënhalve week ‘social distancing’ vanwege het coronavirus (en het einde nog niet in zicht) mist bijna iedereen zijn of haar (groot)ouders, die ze niet kunnen bezoeken. Op Instagram plaatst de presentatrice een mooie foto met haar ouders. Chantal en haar kinderen missen pa en ma enorm, en hoewel Chantal normaal gesproken niet klaagt (‘er zijn ergere dingen!’), is het okee om af en toe even te balen. “Lastig hè, luitjes? Hou vol. We kunnen dit."

De diva krijgt enorm veel reacties van mensen die op het moment ook niet bij hun familie kunnen zijn, maar toch goede moed proberen te houden.

Article continues after the ad

Chantal Janzen

Hoewel Chantals geschiedenis met het coronavirus nogal dubieus begon, is ze qua BN’ers een lichtend voorbeeld voor de rest. Waarschuwen dat een kuub toiletpapier écht niet nodig is? Check! 100 Nederlandse BN’ers en influencers beschimpen vanwege hun rare coronaliedje? Dubbelcheck! Daar kunnen deze figuren nog heel wat van leren!

Het relletje rond RUMAG overleefde Janzen natuurlijk ook (in tegenstelling tot RUMAG), dus we kijken alweer uit naar Chantals volgende update! Ondanks dat het Eurovisie Songfestival in Rotterdam niet doorgaat, presenteert Chantal wel de eenmalige special Eurovision: Europe Shine A Light.