Chantal Janzen, Eurovision: Shine a Light

Het commentaar vloog Chantal Janzen om de oren na de uitspraak van Graham Norton in Eurovision: Shine a Light. De presentatrice is niet gediend van de berichtgeving van de media, en dan vooral De Telegraaf. 

Uit op Sensatie

Chantal was van te voren als de dood voor haar ontmoeting met de Brit, maar vond dat het tijdens de uitzending heel goed ging. Graham Norton was het daar niet mee eens. “God, dat was ongemakkelijk”, beklaagde hij zich na het interview in de live uitzending. De Telegraaf ging helemaal los met die opmerking en vindt dat Graham het had over zijn gesprek met Chantal. Daar zou volgens Chantal geen sprake van zijn. “Er is altijd weer een krant – en we weten allemaal welke – die dan niet heel erg goed nadenkt en uit is op sensatie. Er stond dan zelfs: ‘Hij heeft commentaar op presentatie.’ Maar bij de repetitie zei hij al dat het een fantastisch programma was. Maar het is natuurlijk lekkerder als er een kop staat dat we worden afgemaakt. Maar hij vond het geweldig", vertelde ze gisteravond bij Beau. Chantal heeft zelf enorm genoten van Shine a Light.

 

Redacteur op Graham Norton 

Saillant detail: de presentatrice had zelfs een redacteur ingelijfd die Graham Norton de hele avond in de gaten hield! “Ik had een redacteur erop laten zetten om hem te monitoren de hele uitzending, want als hij iets heel heftigs had gezegd – want hij zat aan het eind – dan kon ik daar op ingaan." De presentatrice weet dus zeker dat Graham de show wel leuk vond en het niet over haar had. 

Article continues after the ad

Eurovisie in Rotterdam!

Ook volgend jaar is het Eurovisie Songfestival in Rotterdam! De presentatie komt waarschijnlijk weer in handen van dezelfde drie: Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit. Hopelijk is de internetverbinding dan wel goed en ontstaat er geen verwarring, zodat Chantal zich niet opnieuw hoeft te verdedigen!