Chantal Janzen

Talentenjacht Holland’s Got Talent begint op 29 augustus weer op RTL4, maar zonder het vaste gezicht van Dan Karaty! De choreograaf wordt vervangen door Ali B. En daar voelt presentatrice Chantal Janzen zich best wel schuldig over…

Chantal: Nederland is nog lang niet Ali-moe

De Telegraaf interviewt Chantal Janzen en Ali B over het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent. Laatst werd bekend gemaakt dat de enorm drukbezette Ali B aantreedt als vervanger van Dan Karaty. De rapper neemt natuurlijk ook al plaats in de jury van The Voice of Holland. Het risico op een overdosis Ali B is dus best reëel... Chantal denkt echter dat Nederland nog lang niet Ali-moe is! Ali B is volgens Chantal juist een goed jurylid, dat Holland’s Got Talent enorm uit de brand heeft geholpen.

"Sorry man, ik heb je erin geluld”

Ali B vindt The Voice of Holland en Holland’s Got Talent totaal niet met elkaar te vergelijken: “Wat ik hier heb gezien, heb ik nog nooit gezien!” De rapper zit dan ook regelmatig met open mond te kijken. En daar voelt Chantal zich wel een klein beetje schuldig over… Zij heeft er namelijk bij Ali op aangedrongen het aanbod te accepteren. Als er een hele bizarre act te zien is, kijkt ze Ali aan en denkt ze: “Sorry man, ik heb je erin geluld.”  

Article continues after the ad