Chantal Janzen in Beat the Champion op RTL

Het is vandaag Internationale Vrouwendag! De dag staat in het teken van strijdbaarheid en solidariteit. Veel BN’ers besloten aandacht te besteden aan de dag. Onder hen ook Chantal Janzen die een pikante foto combineert met een belangrijke boodschap!

Chantal Janzen poseert poedelnaakt

Chantal Janzen poseert voor Internationale Vrouwendag poedelnaakt met een roze 'V' in haar handen. Alhoewel we altijd dol zijn op pikante kiekjes is het vooral de boodschap die ons aantrekt in Chantals Instagram-bericht. Chantal roept vrouwen in haar bericht op zich uit te spreken en zichzelf te laten zien: “Vrouw. Accepteer haar. Hoor haar. Gebeurt steeds meer. Moet nog meer. Niet alleen aan de top, maar overal. Spreek je uit. Durf kwetsbaar te zijn. Steun elkaar. Eer haar. Ben trots. Sterk. Zie haar. Zie jezelf. Laat jezelf zien: &C me.”

 

Article continues after the ad

 

"Sterke, lieve, krachtige inspiratiebron Bibian"

Chantal eindigt haar Instagram-bericht met een vraag aan haar fans. De presentatrice roept hen op om haar te laten weten op welke vrouw ze trots zijn. Zelfs noemt de presentatrice Bibian Mentel, die twee weken geleden te horen kreeg dat ze uitzaaiingen heeft en uitbehandeld is: “De sterke, lieve, krachtige inspiratiebron Bibian.”

Bibian was afgelopen weekend nog te gast bij Humberto Tan in talkshow Humberto, net als haar man Edwin. Het werd een ontroerend interview, waar ook columniste Angela de Jong enorm van heeft genoten.