Chantal Janzen, Linda de Mol

Chantal Janzen en Linda de Mol lijken op dit moment wel twee tegenpolen. Waar de één (lees: Linda) zeurt over het vele schoonmaken en angstig is dat haar vakantie in Portugal niet doorgaat, schaamt de ander zich bijna als ze het over haar 'lege' agenda moet hebben. 

Article continues after the ad

Chantal Janzen liet zich daar gisteravond bij Jinek flink over uit. "Ik schaam me een beetje", zo liet de presentatrice weten. "Er is veel aan de hand en de wereld staat in de fik, en dan zeg jij: 'Chantal heeft ineens een lege agenda.' Dan denk ik: god, dat zijn niet mijn woorden."

Van lotje getikt

Ze schaamt zich dan ook als ze het over het uitgestelde Songfestival moet hebben, al snapt ze wel dat mensen zoiets als uitlaatklep zien. "Entertainment, amusement en vermaak is ook heel belangrijk. Ik wil het niet bagatelliseren..." Eva Jinek snapt wat ze probeert te zeggen: "Maar we zetten het niet op dezelfde grootte als verhongerende mensen, corona of begrotingstekorten van 92 miljard." Dat blijkt precies wat Chantal bedoeld. "Ja, laat dat duidelijk zijn. Net als BN'ers die niet op vakantie kunnen....", maakt ze af, terwijl ze een 'van lotje getikt'-gebaar maakt. Bekijk hier de aflevering terug.

Linda de Mol

Mogelijk zijn er wel meer BN'ers die zeuren over hun vakantie, maar het is wel opmerkelijk dat deze uitspraak daags na de 'niet zo slimme' opmerking van Linda de Mol wordt gedaan. Linda lag van de week kort onder vuur omdat ze zeurde over haar vakantie, die vanwege het coronavirus niet door kon gaan. De reacties op dat nieuws waren niet mals...