Chantal Janzen en Martijn Krabbé presentatoren The Voice of Holland

Zo op de valreep van de grande finale van The Voice of Holland besluit presentatrice Chantal Janzen de kandidaten nog even een hart onder de riem te steken met wat lieve woorden.

'Je kunt niet iedereen tevredenstellen'

Nog heel eventjes wachten en dan is het vanavond eindelijk tijd voor de grote finale van The Voice of Holland. Chantal Janzen heeft goed bekeken dat de vier finalisten waarschijnlijk kapotgaan van de zenuwen! Zodoende komt ze op de valreep met een lieve boodschap: “Heb in godsnaam plezier. Je valt niet bij iedereen in de smaak, je kunt niet iedereen tevredenstellen. Nooit, nergens, never, niemals, jamais. Dus laat dat nu maar los.

Finalisten vallen niet bij iedereen in de smaak

Chantal is trots op de The Voice-finalisten, die inderdaad flink wat over zich heen hebben gekregen: “Jullie zijn allemaal al helden omdat jullie daar staan, iedere keer weer, live, iedere week voor zo’n twee miljoen mensen, die allemaal hun meningen hebben, en jullie zijn en staan er nog steeds. En hoe! Het is nogal wat, om iedere week je hoofd op dat hakblok te leggen, met een blije bek naast ons te moeten staan als wij jullie beloproep doen. Hou je vast aan de positieve energie van jullie topcoaches. Zij zijn sowieso al fan.” Of nou ja, de meeste coaches dan

Article continues after the ad

Wie wint de grote finale van The Voice of Holland? Wordt het Sem, Dani, Nienke of tóch pechvogel Jasper? Dat zie je vanavond vanaf 20.00 uur bij RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: