Met het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! in aantocht besloot RTL Boulevard om Chantal Janzen eens aan de tand te voelen. Want hoe zit dat nou precies tussen de gloednieuwe presentatrice en haar voorganger Linda de Mol?

Oh, Wat Een Jaar met Chantal Janzen

Morgen gaat het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! van start. Het programma wordt dit jaar gepresenteerd door een nieuw gezicht: Chantal Janzen! Deze succesvolle blondine neemt het stokje over van Linda de Mol. En dat is nogal pijnlijk voor Linda! Want alhoewel zij de bedenker van Oh, Wat Een Jaar! is, mocht ze het programma niet meenemen naar haar nieuwe werkgever SBS6.

Chantal en Linda liggen in de clinch?

We snappen dat het jammer is dat Linda Oh, Wat Een Jaar! niet meer kan presenteren… Boze tongen beweren echter dat ze het extra vervelend vindt dat uitgerekend Chantal haar opvolger is! De liefde tussen de twee lijkt namelijk niet heel diep te zitten… Chantal blijft voor de camera’s van RTL Boulevard echter stoïcijns: "Het is een geschil tussen de zender en haar. Als ik het niet had gedaan, had Lieke het gedaan. Of Caroline. (…) Het is gewoon heel vervelend als je je programma niet mee kunt nemen."

Article continues after the ad

Chantal wil verder niet al te diep op haar relatie met Linda ingaan. Zo wimpelt ze een vraag af met de boodschap dat zij zelf wel weten hoe de vork in de steel zit… Verstandig, want het zou zomaar kunnen dat de tv-koninginnen ooit toch weer samen door één deur moeten kunnen!

Oh, Wat Een Jaar! is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL4 en Videoland.