Chantal Janzen komt met haar eigen personalityshow op RTL 4 genaamd &Chantal. Ze zal gasten ontvangen, zingen, acteren en nog veel meer. Net als haar platform &C, heeft het programma iedere keer een ander thema.

Article continues after the ad

'Alles kan'

Wij spraken de actrice vlak na de onthulling van het programma op de najaarspresentatie van RTL. “Het wordt een show waarin alles kan. Er wordt gezongen, gedanst, gesketcht, muziek gemaakt en er komen instarts”, aldus de presentatrice. Zo gaat ze iedere week een opmerkelijke hobby ‘bezoeken’. “Mermaid-zwemmen vind ik wel heel interessant en ik ga langs bij vrouwen die met stokpaardjes over hindernissen springen.” Of ze er ook zelf aan mee gaat doen? “Wellicht.”

Bekende koppen

BN’ers mogen natuurlijk niet ontbreken en daarom worden een aantal van Neerlands bekendste koppen aan ieder thema gelinkt. Wie dat zijn, daar wilde de presentatrice nog niks over kwijt. Een hint dan misschien? “In de allereerste aflevering komen BN’ers langs die bekendstaan als groep en ze zijn erg grappig”, aldus Chantal. 

Originele inslag

Wie trouwens denkt dat hele BN’er-gebeuren nu wel te hebben gezien: de presentatrice belooft een originele inslag. “Het is wel leuk om BN’ers een beetje uit hun comfortzone te halen en dingen aan hen te vragen die we moeilijk vinden om te vragen. Misschien gebruik ik daarvoor wel vragen uit het publiek.” 

Sketches

Tevens zagen we al een geinige sketch voorbijkomen waarbij er een aantal van de vaste RTL-koppen op de hak wordt genomen. “Er gaat zeker wel plek zijn voor een sketch. Ik kom uit het theater en ik merk dat ik dat heel graag integreer in televisie.” Nou Chantal, wij zijn benieuwd!

&Chantal is vanaf 28 oktober iedere week om 21:30 uur te zien op RTL 4.