Chantal Janzen in The Voice of Holland op RTL 4

RTL-koningin Chantal Janzen maakt weer eens diepe indruk op haar volgers. En dan met name haar fans die óók ouders zijn. Chantal weet ze te ontroeren met een zoet verhaal over haar zoontje James.

Article continues after the ad

Moeder en zoon gingen laatst samen op pad. "Dat doen we zo nu en dan", begint Chantal haar verhaal op Instagram. "Eerst bioscoop, daarna uiteten. Hij mag dan zeggen wat en waar." En zo'n avondje uit is vast heerlijk, zeker na de wat mindere periode waar Chantal de afgelopen dagen doorheen ging!

Opgroeien

Ze beschrijft dat ze het soms wel lastig vindt om te zien hoe James zo snel opgroeit. "Liefste grote kleine jongen. Hij gaat nog zoveel raars, leuks, nieuws en moois ontdekken met rondkijken", schrijft de trotse mama. "Ik vind 't soms lastig als ik erover nadenk dat hij over 1,5 jaar naar de middelbare school gaat, terwijl ik me voor had genomen om over zoiets nooit zo’n melancholische moeder te worden."

Ontroering

Zoals eigenlijk altijd bij Chantals openhartige posts, stromen ook hier de reacties binnen. Andere bekende ouders reageren ontroerd. "Super lief!", reageert Lieke van Lexmond met een hartje. "JA! En alles van mijn ouders waarvan ik zei: dat ga ik dus nooit zeggen heb ik ook al gezegd", onthult presentator Dennis van der Geest. Ook Ruud de Wild herkent Chantals verhaal. "Vaders vinden dat ook lastig hoor. Wat heerlijk zo'n avond." Irene Moors is eveneens ontroerd. "Wat een heerlijk en dierbaar uitje. Mooi ❤️💋 Oh en ja, blijft lastig. Altijd."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wij hadden ‘n avondje uit met zn tweeen. Dat doen we zo nu en dan. Eerst bioscoop, daarna uiteten. Hij mag dan zeggen wat en waar. En ik word er altijd wijzer van. Zoals dat Perr Schuurs het verdient om in de basis te staan, dat je echt heel snel nieuwe vrienden maakt als je in de brugklas komt, dat Queen hun eerste internationale hit Killer Queen was, dat het ‘s ochtends heel fijn is om een frisse neus te halen voor school, dat je zelf ook best een Hollywood-film kunt maken maar dat je daar wel best lang mee bezig zal zijn, dat whatsappen met opa en oma altijd grappig is, dat Rami Malek ook in Night at the Museum speelde, en dat Dylan Haegens echt ‘n rare kat heeft. Aan het eind van de avond wilde hij midden in een wolkbreuk toch liever lopend naar huis ipv n tram ‘omdat je als je loopt altijd nog rare of nieuwe dingen kunt ontdekken, als je maar goed rond kijkt’. ❤️Liefste grote kleine jongen. Hij gaat nog zoveel raars, leuks, nieuws en moois ontdekken met rondkijken. Ik vind t soms lastig als ik erover nadenk dat hij over 1,5 jaar naar de middelbare school gaat, terwijl ik me voor had genomen om over zoiets nooit zo’n melancholische moeder te worden. Maar ja, blijkbaar ben ik dat dan toch soms. Maar naast dat het mooi is om ze groter te zien worden is datzelfde toch af en toe ook gewoon lastig? Toch? Toch? Toch? Moeders en vaders zeg ja

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op