Chantal Janzen van het eurovisie songfestival 2021

Chantal Janzen indruk maakte grote indruk in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival met haar jurk van Claes Iversen. In de vanavond uitgezonden documentaire Operatie Songfestival onthult de presentatrice waarom zij als een blok viel voor deze fraaie creatie van de Deense ontwerper.

Het was eigenlijk al snel duidelijk: dit moet hem worden”, vertelt Chantal Janzen in Operatie Songfestival. Maar ook de details die aan het oog onttrokken worden tellen mee. “Ik heb wel ondergoed aan dat het allemaal wat strakker trekt. Ook wel een fijne tip voor iedereen die kijkt”, verklapt Chantal Janzen. "Ik heb ook gewoon een bh aan, soms kan dat allemaal niet bij galajurken."
 


Zenders

Daarnaast heeft de creatie van Claes Iversen ook nog een praktische kant. “Ik kan hier heel veel zenders in kwijt”, legt de ESF-diva uit. “Normaal als alles heel strak zit, moet je alles inbouwen. Dat maakt het er vaak niet mooier op. Maar hier kan ik heel veel in kwijt, zelfs Edsilia Rombley”, grapt de presentatrice.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Ouderavond

Over Edsilia Rombley gesproken: Chantal Janzen onthult in de documentaire ook dat zij en haar ESF-collega elkaar ook regelmatig buiten het podium treffen. “Onze kinderen zitten op dezelfde school”, vertelt de presentatrice van het Eurovisie Songfestival 2021. Dat belooft dit jaar dus een hele muzikale ouderavond te worden!