Chantal Janzen in Beat the Champion op RTL

Vanavond gaat de nieuwe kennisquiz Beat the Champions van start bij RTL 4. En Chantal Janzen heeft geleerd om zich niet meer druk te maken om de kijkcijfers! Dat onthult de presentatrice dit weekend in een uitgebreid interview met het AD. “Vind ik het leuk, dan ga ik het doen, al staan er zes blockbusters tegenover. Het zal me een worst wezen”, legt Chantal uit.
 


Ambassadeur

Dat Chantal Janzen inmiddels niet meer wakker ligt van de kijkcijfers, komt naar eigen zeggen vooral door het leed dat zij zag als ambassadeur van het Prinses Máxima Centrum. “Als je een kindje thuis hebt dat niet meer beter wordt en nergens naartoe kan, wat zouden wij dan zeiken over programma's of kijkcijfers?”, relativeert de presentatrice van Beat the Champions.

Kijkcijferkanonnen

Hoewel Chantal Janzen een van de populairste televisiepersoonlijkheden van het moment is, verandert niet alles wat zij aanraakt in goud. Zo was het laatste seizoen van Chantal Komt Werken niet bepaald het succes waarop zij had gehoopt. Dat heeft volgens haar echter vooral te maken dat ze het moest opnemen tegen kijkcijferkanonnen als Chateau Meiland en Beste Zangers.Zoals altijd in deze wereld, you win some, you lose some”, concludeert Chantal dan ook nuchter.

Article continues after the ad

Beat The Champions is vanavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.