chantal janzen sylvie meis

Chantal Janzen gaat voor een bijzondere buitenlandse carrièrestap! Journalist Evert Santegoeds omschrijft het als een klus "waar zelfs Sylvies Meis jaloers op is". 

Chantal Janzen naar Duitsland

Chantal Janzen heeft een klus in Duitsland gescoord. De presentatrice is door RTL Deutschland gevraagd om dit najaar plaats te nemen in de jury van Das Supertalent, de Duitse versie van Holland's Got Talent. Chantal timmert (of beter: timmerde) lekker aan de weg in Duitsland. In 2015 en 2016 presenteerde ze twee seizoenen van de Duitse versie van The Voice Kids. Ook zat ze in de jury van Superkids - Die grössten kleinen Talente der Welt. De afgelopen jaren hield ze echter de boot af...

'Ik hoef niemand te missen'

Chantal vertelt aan Shownieuws dat ze de afgelopen jaren meerdere keren aanbiedingen heeft gekregen uit Duitsland. Die klussen waren volgens haar echter “moeilijk te combineren”. De reden dat ze wel ja heeft gezegd tegen Das Supertalent heeft onder meer te maken met het feit dat de opnames plaatsvinden in Keulen. En dat betekent dat zij en haar jongste zoon gewoon bij haar ouders in Venlo kunnen slapen: “Ik hoef niemand te missen en dat is heel fijn.

Article continues after the ad

Een staartje van het Songfestival?

Het zou Evert Santegoeds niet verbazen als deze aanbieding “een staartje van het Songfestival is." Hij vervolgt: "Dat deed [Chantal] toch wel heel erg leuk. Ik kan me voorstellen dat die tv-baas toen gedacht heeft: ‘Die moeten we hebben.’” 

En er is meer leuk nieuws voor Chantal! Er is belangstelling vanuit Duitsland en Frankrijk om aldaar ook een versie van Chantals Beauty Camper te maken. Geen wonder: de reacties op het programma zijn lovend. Zodoende mag je je binnenkort opmaken op een tweede seizoen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.