Fotograaf
Brunopress
Chantal Janzen en Anouk

Chantal Schwanzen, euh, excuus, Janzen krijgt de lachers op haar hand. Haar The Voice of Holland-collega Anouk plaatste een lekkere contextloze foto 'in the woods', maar Chantal vraagt zich af of iemand Anouk al heeft opgehaald!

Article continues after the ad

"In the woods", schrijft Anouk bij een foto waarop ze haar nieuwe gemillimeterde kapsel rockt. Vraag ons ook niet naar de diepere betekenis of de context van die tekst. Chantal vraagt zich af of Anouk al is 'gered' uit het bos. "Sta je daar nog? Moeten we je komen halen?" Anouks volgers liggen helemaal in een deuk en strooien met likes voor Chantal.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)


Anouk in The Voice

Chantal én Anouk werken momenteel natuurlijk weer samen voor een fonkelnieuw The Voice of Holland-seizoen. Een seizoen dat misschien iets minder juicy wordt dan gedacht. Toen RTL bekendmaakte dat Glennis Grace de nieuwe coach werd, dachten we meteen: die is ook niet op haar mondje gevallen, net als Anouk. De dames gaan - helaas voor ons ramptoeristen - erg smooth met elkaar om, zonder verbale uitspattingen.

Wanneer komt The Voice op tv?

Hoewel de opnames al begonnen zijn, hoeven we voorlopig geen Voice op onze beeldbuis te verwachten. Het Senior-seizoen zit er natuurlijk net op en dat was... niet bepaald een belachelijk groot kijkcijfersucces te noemen. De start van het reguliere seizoen stond trouwens toch al niet meer in de tv-planning van 2021. Dus we kunnen deze reeks op zijn vroegst pas in januari 2022 verwachten. Genoeg tijd voor Anouk om uit haar fotobos te ontsnappen!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.