Chantal janzen, geschrokken gate

Chantal Janzen is geschrokken van alle positieve berichten, die ze ontving na de hele rel tussen haar en Wendy van Dijk. De presentatrice wil volledige verantwoording nemen voor haar fout en hoopt dat haar volgers dat ook doen. Zo laat ze weten via Instagram. 

Article continues after the ad

"Ik ben geschrokken van de grote hoeveelheid berichten in mijn inbox over de eerder beschreven kwestie in ons magazine", begint  Chantal Janzen haar relaas over de situatie die rondom haar en Wendy van Dijk is ontstaan. "Die berichten zijn vol positiviteit naar mij toe, maar er is teveel onbegrip naar de andere partij toe. Dit is niet OK naar anderen en dit verdient iemand ook niet." Om haar volgers te laten begrijpen wat er nu precies is gebeurd, legt ze het nog eens kort uit.

Werkwijze

Zo verklaart ze: "Er gaat voordat er een nieuw magazine in de winkel ligt altijd een nieuwsbericht uit met de onderwerpen van deze maand. En alleen over dit nieuwsbericht ontstond verwarring, want daar stond slechts de naam in en het onderwerp én dus geen foto van de dame in kwestie of een zin als 'let op: het gaat hier om een onbekend persoon met dezelfde naam.' En dat was dus waar de ophef over ging: over het nieuwsbericht dat naar de media is verstuurd, omdat daar geen foto bij stond."

Beukers

Ze wil haar fans ook nog wat duidelijk maken. "Rest me nog te zeggen dat berichten sturen mag, maar dat ik niet gediend ben van scheldkanonnades tegenover anderen. Ik weet nu dat als ik jullie hulp nodig wil inzitten dat jullie goede beukers zijn, maar dat hoeft nu niet. Soms maak je een fout met een bijbehorende last, en die moet je dan ook dragen", laat Chantal, die gisteren al diep door het stof ging, tot slot weten.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hallo volgers ik ben geschrokken van de grote hoeveelheid berichten in mn inbox over de eerder beschreven kwestie in ons magazine, vol positiviteit, dank u, maar teveel onbegrip naar de andere partij toe. Dat is niet ok naar anderen en dit verdiend iemand niet. Omdat ik me verantwoordelijk voel hiervoor, omdat ik denk dat dit wellicht door de te lange tekst op mn stories komt, of omdat de tekst onduidelijk is, volgt bij deze n kortere versie: Ja, ik weet dat er heel veel mensen in ons land zijn met dezelfde naam. Bedankt voor t melden van iedereen die jullie kennen met die naam. Ja, ik weet uiteraard ook dat er in t blad “gewoon” een foto bij t artikel staat van de dame waar t om gaat. Maar beste mensen daar ging het gedoe dan ook niet over. Er gaat voordat er een nieuw magazine in de winkel ligt, altijd een nieuwsbericht uit met de onderwerpen van deze maand. En alleen over dit nieuwsbericht ontstond verwarring, want daar stond slechts de naam in en t onderwerp. En géén foto van de dame of een zin als ‘let op het gaat hier om een ONbekende persoon met dezelfde naam’. En dát was waar de ophef over ging: over het nieuwsbericht wat naar de media verstuurd is, omdat daar geen foto bij stond. NIET om het artikel met foto in t magazine zelf. Daar is ook verder niemand boos over en is ook nooit commentaar op geweest vanuit derden. Nou felle beestjes, ik hoop dat jullie nu wat bedaren in jullie eigen pittige commentaar en dat het duidelijker is nu. Rest me nog te zeggen dat berichten sturen mag, maar dat ik niet gediend ben van scheldkanonnades tegenover anderen. Ik weet nu dat als ik jullie hulp wil inzetten dat jullie goeie beukers zijn, maar dat hoeft nu niet. Soms maak je n fout met bijbehorende last, en die moet je dan ook dragen. Mn reacties zet ik daarom ook uit want ik hoef hier geen meningen te horen die hebben jullie al veelvuldig laten weten zoals ik hierboven schrijf, en ook geen gelijk te krijgen want we hebben het als magazine gewoon even niet goed gedaan in dat nieuwsbericht. Nobody’s perfect, iedereen maakt fouten, en hiervan hebben we absoluut geleerd. Zo en nu ga ik verder met de ziekenboeg hier thuis. Het allerbelangrijkste. Peace out en liefs✌🏼

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op