Chantal Janzen Das Supertalent Duitsland talentenjacht

Chantal Janzen werd tijdens opnames van de Duitse talentenjacht Das Supertalent opgeschrikt door een wel heel bijzondere auditie: “Die man die doopt zijn schwanz in de witte verf...

'Mijn tong was kapot'

Chantal Janzen mag plaatsnemen in de jury in het nieuwe seizoen van de Duitse equivalent van Holland's Got Talent: Das Supertalent ‘een klus waar zelfs Sylvie Meis jaloers op zou zijn’! Aan RTL Boulevard vertelt Chantal over haar ervaringen in de talentenjacht. De presentatrice geeft aan moe te zijn... De audities hebben haar gesloopt: “Mijn tong was kapot”, zo verzucht ze. Het Duits spreken en vertalen was – ondanks de lessen van de nonnen in Vught – namelijk best vermoeiend.

Bijzondere auditie Das Supertalent

Alle audities voor Das Supertalent zijn inmiddels opgenomen. Chantal herinnert zich een kandidaat met een wel heel bijzondere skill. “Die man die komt op, trekt zijn broek uit met klittenband en die doopt zijn schwanz in de witte verf…” In beeld is Chantals geschrokken reactie op het moment suprême duidelijk te zien.

Article continues after the ad

Chantals relatie met onze oosterburen komt trouwens niet helemaal uit de lucht vallen. In 2015 presenteerde ze er bijvoorbeeld The Voice Kids. En na haar Songfestivalshows van afgelopen mei stond ze natuurlijk weer hélemaal op de kaart.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.