Chantal Janzen

Sinds deze week is Instagram in de ban van een nieuwe hype: de zogenaamde Quarantine Pillow Challenge. De Zweedse mode-influencer Firo had even niets om aan te trekken en besloot zich te hullen in een hoofdkussen en een riem. Er zijn mensen voor minder doorverwezen naar de GGD, maar het malle kiekje groeide al snel uit tot een heuse Instagram-challenge. En inmiddels heeft de rage ook Nederland bereikt!

 

Shout-out

Vanmiddag verscheen bovenstaande foto op het Instagram-account van Chantal Janzen. Erg gelukkig lijkt de presentatrice van The Voice of Holland echter niet te worden van haar niet outfit. “Challenge accepted. Met frisse tegenzin”, schrijft ze bij de foto. Ook geeft ze even een shout-out naar Fred van Leer, die haar vandaag al voorging met deze nieuwe Instagram-uitdaging.

Article continues after the ad


Hakken

De hakken zijn een leuke touch, maar we vrezen dat de bijdrage Rogier Smit uit Paleis voor een Prikkie niet meer overtroffen wordt! Misschien hadden we hier even een NSFW-waarschuwing bij moeten zetten, maar iedereen werkt momenteel toch thuis...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

C H A L L E N g E ✅ #quarantinepillowchallenge ✅

Een bericht dat is gedeeld door @ rogiersmit op


Instagram-koningin

Gelukkig gedragen de BN’ers zich verder voorbeeldig in thuisquarantaine. Lees ook hoe het sterren als André Hazes, Monic Hendrickx en natuurlijk Instagram-koningin Chantal Janzen vergaat in lockdown!