RTL-presentatrice Chantal Janzen neemt de huidige, perfecte instagram-cultuur (looking at you, Sylvie Meis) op de hak. Ze wilde samen met haar man een gelikte foto maken, maar dit liep uit op een hilarische mislukking. 

Article continues after the ad

De All Together Now-presentatrice (en toekomstig The Voice of Holland-host) tankt bij op vakantie met hubby Marco Geeratz. Ze namen samen een zwoel boottochtje en wilden zwemmen. "Maar", schrijft Chantal sarcastisch op instagram, "Ik had geen bikini bij me dus zwom ik in mn unterhose". Reisleider Roberto gaf de twee hele degelijke handdoeken en dat zorgt voor een heerlijk knullige foto. 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wij waren even met zn tweeën weg en gingen op n bootje bij Roberto. We aten spaghetti vongole en wilden zwemmen maar ik had geen bikini bij me dus zwom ik in mn unterhose, omdat Roberto zei Dont worry I have towels, en daarna wilde ik dat Roberto een instagramwaardige glamourlife Kardashian holiday like influencers sizzling-foto van ons maakte omdat alle ingrediënten hiervoor aanwezig waren maar ik wist niet van de impact van de hele blauwe handdoeken van Roberto waardoor we er eigenlijk achteraf uitzien als n koppel in een vage folder van een nog vagere winkel die hele blauwe handdoeken verkoopt. En toch plaats ik m omdat ik het ook één van de fijnste dagen vond van deze zomer. En in de verte achter ons staat n man op n boot met zn zwembroek op half zeven omdat ie vlak erna vrij lang in t water ging pissen. Dat vond Roberto niet leuk. Het was n hele leuke laatste vakantiedag💙 #zelfdeoutfits #nunoghetzelfdekapsel #heleblauwehanddoeken #checkmnstoriesvoorroberto #hijheeftgeeninsta #alleenheleblauwehanddoeken

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Kardashian-foto

Chantal meldt heel cynisch dat ze eigenlijk ging voor een 'instagramwaardige glamourlife Kardashian holiday like influencers sizzling-foto'. Je weet wel, van die perfecte, ultra-strakke vakantiekiekjes waar Sylvie Meis laatst nog zo over liep te klagen. Het ging mis en Chantal en Marco zagen eruit als 'een koppel in een vage folder van een nog vagere winkel die hele blauwe handdoeken verkoopt'.


Toch maar delen

Waarom besloot Chantal om deze geinige, zeker niet perfecte foto gewoon wél online te zetten? "Toch plaats ik 'm omdat ik het ook één van de fijnste dagen vond van deze zomer." Aww, cute! Iets minder schattig: "En in de verte achter ons staat 'n man op een boot met z'n zwembroek op half zeven omdat 'ie vlak erna vrij lang in 't water ging pissen."