Monique Westenberg, de ex van André Hazes

UPDATE: het is inmiddels bekend dat André's nieuwe liefde Bridget Maasland is

Monique Westenberg krijgt een wagonlading aan steunbetuigingen van BN'ers nadat ze de veelbesproken breuk met André Hazes openhartig besprak als "pijnlijk". 

Article continues after the ad

Dat deed ze in een emotionele post op Instagram. Hierin gaf ze onder meer toe dat André Hazes haar via een appje liet weten dat 'ie gevoelens heeft voor een ander. En de identiteit van 'die ander' "maakt het alleen maar nog pijnlijker". "Denk aan jou lieve Monique", schrijft onder meer Chantal Janzen - maar ze is zeker niet de enige BN'er die opkomt voor Monique!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij. Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben. De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen. Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken. Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op

 

BN'ers steunen Monique Westenberg

"Lieverd!! Heel veel sterkte", zo begint Olcay Gulsen haar steunberichtje. "Ik denk aan je. Jij bent een top vrouw en een lieve moeder. Neem je tijd en laat je niet gek maken." En RTL Boulevards Miljuschka Witzenhausen: "Kinderen gaan voor alles. Hou je rug recht want mama's kunnen niet gebroken worden." Bobbi Eden post een hele rij hartjes, net als Nicolette van Dam (die het ex-stel goed kent), Natasja Froger én Leontine Borsato - die recent in het nieuws kwam nadat Marco Borsato's affaire met Iris Hond uitkwam

 

Nog meer steun voor Monique

Maar dat was nog niet alles. Terwijl André zich verder stil houdt en andere dingen post op zijn instagram-pagina, blijven de lieve reacties voor Monique binnenstromen. "Heel veel liefde voor jou", reageert Lieke van Lexmond. "Wees lief voor jezelf, knuffel lekker tegen je mooie mannetje aan en weet dat tijd heelt."