Dit voorjaar lanceert RTL4 een nieuwe vrijdagavondshow: All Together Now! De oorlog in medialand tussen Talpa en RTL heeft flink wat slachtoffers geëist, maar Chantal Janzen en Jamai Loman hebben zich in het slagveld staande gehouden. Samen zullen ze de presentatie doen en dat is niet de eerste keer. Het duo presenteerde eerder ook al Time To Dance

Article continues after the ad

In het programma treden artiesten op voor honderd muziekprofessionals, met als doel zoveel mogelijk van de honderd muzikanten te laten opstaan en meezingen. Degene met de hoogste score wint de aflevering. De show is bedacht door EndemolShine en al een succes in landen als Engeland, Australië en Brazilië. 

Verfrissend

In tegenstelling tot bijvoorbeeld The Voice of Holland is de toon bij dit programma minder serieus. Jamai legt uit dat het niet de ‘zoveelste’ talentenjacht is waar we mee te maken krijgen. “Wat wij maken is vooral sympathiek en gezellig amusement. Een vrijdagavondje lol maken dus. En je ziet niet weer die overbekende juryleden voorbijkomen. Dat werkt ontzettend verfrissend.” 

Opstap in muzikale wereld

Voor veel deelnemers is het programma een makkelijke manier om in de muzikale wereld te stappen en zichzelf te verkopen. “En dat mag! Je hoort ons ook niet iemand afkraken, omdat het technisch onvoldoende was. De act moet naast goed klinken, vooral pakkend zijn.” 

All Together Now is vanaf 3 mei om 20.30 uur te zien bij RTL 4.