Chantal Janzen

RTL-koningin Chantal Janzen neemt haar volgers mee in een herkenbaar moment voor iedere ouder: dat je het liefst wil dat je kind altijd onschuldig, klein en schattig blijft, maar dat er een moment komt dat 'ie ook de wereld moet gaan ontdekken.

Article continues after the ad

Chantal zet een lieve foto van haar en zoon James (die laatst nog in het ziekenhuis lag) op Insta en krijgt vervolgens volop steun van andere (bekende) moeders.

Chantal en James

"Och m’n James, och m’n hart❤️", schrijft Chantal, die hem het liefst 'in een doosje zou willen doen'. Zoals we van haar gewend zijn komt de presentatrice ook met een karrenvracht aan relatable hashtags om haar herkenbare gevoelens mee te uiten. 'Stop met groeien' en dan weer 'groei maar fijn'. 'Of nee toch niet'. Vervolgens schiet Chantals innerlijke moeder toch weer de andere kant op, maar dat duurt niet lang. 'Jawel, wordt maar groot', schrijft ze. 'Nee niet zo snel.' Deze struggle zorgt voor veel bijval. 

Alle mama's verzamelen

Veel van Chantals volgers kunnen zich maar al te goed vinden in dit voor hen zo herkenbare beeld. "Niet te doen", laat vlogster Monica Geuze weten. "Herkenbaar😍", reageert Froukje de Both. Ook model Kim Feenstra is onder de indruk van Chantal en haar kids, die laatst genoten van een heerlijke gezinsvakantie. "Zo fijn en lief en mooi en jullie! 😍❤️"