Chantal Janzen in Beat the Champion op RTL

Chantal Janzen spreekt zich regelmatig uit over eerlijke schoonheid. Zo ook in een interview met Vrouw. Daarin geeft ze aan dat ze sinds de lockdown gestopt is met behandelingen en prikjes in het gezicht. En daar is ze eigenlijk best blij mee!

"Dat ik er niet altijd uitzie zoals op tv"

Chantal Janzen wordt steeds meer een voorvechter van eerlijke schoonheid, net zoals bijvoorbeeld Miljuschka Witzenhausen. „Ik wil dat mensen weten dat ik er niet altijd uitzie zoals op tv, dat dit niet altijd de werkelijkheid is”, aldus Chantal. Wel kiest ze daarbij haar “eigen momenten”. Ze vindt dat het oprecht moet zijn, zodat ze niet blind alle trends op het gebied volgt.

Een hoofd als een tomaat

Ondanks dat Chantal heus wel eens onzeker is over haar uiterlijk is het uitkijken met cosmetische ingrepen! “Op een gegeven moment heb ik een moedervlekje op mijn wang laten weghalen dat van kleur begon te veranderen. Daar bleef een deukje achter en ik dacht: dat zie je op beeld. Ik kreeg het advies om het op te vullen, maar dan moet je dus ook meteen je andere wang doen. Vervolgens kreeg ik de tip om crème met vitamine A-zuur te gebruiken om mijn pigmentvlekken te verminderen. Dat leek me een goed idee, want ik vond mijn sproeten altijd al stom. Alleen smeerde ik die crème overdag, wat absoluut niet mag, met als gevolg dat mijn hele gezicht onder de zwellingen en vlekken zat. Ik zag eruit als een dikke, vette tomaat.”

Article continues after the ad

 

 

Chantal heeft meer rimpels en een deuk

Sinds de lockdown doet Chantal “helemaal niks meer” aan haar gezicht, ook geen behandelingen. En daar is ze blij mee: “Eerlijk gezegd vind ik mezelf er nu veel beter uitzien, ook al heb ik nu meer rimpels en die deuk.”

Chantal is vanaf 3 maart terug met een nieuw programma! Je kunt elke woensdag vanaf 20.30 uur genieten van Chantals Beauty Camper op RTL4. Ook leuk: dit toplijstje waarin we voor je uitzochten wat de presentatrice eigenlijk deed voordat ze op tv te zien was!