Chantal Janzen, Televizier Ring

Chantal Janzen heeft tegenwoordig ook een side-job in Duitslandwaar ze de gekste dingen ziet als jurylid van het Duitse Got Talent. Uiteraard zitten de 'RTL Boulevards' van Duitsland ook te hengelen naar verhalen van La Janzen, maar ze kwam niet met licht shownieuws op de proppen. Chantal deelt een énorm heftig verhaal over een stalker.

Article continues after the ad

Chantal durft tegenwoordig weer zonder angst over straat te lopen, maar dat was ooit anders, zo vertelt ze nogal openhartig aan RTL Deutschland. Het begon jaren geleden met een jonge man (24) die haar om een selfie vroeg. Dat voelde toen al gek, maar later werd de situatie echt dreigend toen deze man Chantal ging stalken en opeens erg vaak opdook. 

Bang om naar buiten te gaan

"Je bent bang om de straat op te gaan, om naar de studio te gaan. Daar heeft hij ook gestaan", legt Chantal uit. "Dit incident was echt de reden dat ik dacht: nee, ik wil thuis zijn, bij mijn man, bij mijn kind. Dat heeft even geduurd." Onder begeleiding van een therapeut kwam ze van de angst af. "Nu ligt het achter me en vind ik het fijn om dat niet meer te voelen."

Moord gepleegd

Hoe gevaarlijk de man écht was, zou later op een tragische manier blijken. Hij had op een gegeven moment een scooterrijder neergestoken om zijn scooter te stelen en daarmee naar Chantals huis te rijden. Het slachtoffer overleefde de aanval net en de stalker werd opgepakt. Hij belandde in de bak, waar hij een 82-jarige man doodstak. Chantal hoorde dat later toen ze in München zat. "Mijn telefoon ging af. En op dat moment hoorde ik dat hij iemand had vermoord."

"Ik heb me daarvoor niet gerealiseerd hoe gevaarlijk de situatie was. Hoe gevaarlijk die man was", blikt ze terug. "Dit is de andere kant van het mooie glamourleven."

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.