Het gonst van de geruchten over wie het Songfestival in Rotterdam volgend jaar mag presenteren, maar de naam van Chantal Janzen valt regelmatig. Volgens Songfestival-expert Cornald Maas worden binnenkort de presentatoren onthuld. RTL Boulevard kon niet langer wachten en vroeg maar gelijk aan Chantal Janzen of zij het liedjesfestijn aan elkaar mag babbelen.

Chantal Janzen heeft ervaring genoeg met talentenjachten presenteren, hoewel zij en Tijl Beckand wel bakken kritiek kregen voor hun presentatie van Dancing with the Stars. Aran Bade bezocht haar en vroeg of zelf denkt dat ze host van het Songfestival wordt:

"Nee. Ik denk als ik gevraagd zou worden, zou ik het wel doen."

Article continues after the ad

NPO-feest

De hangt af van de NPO, die het concert in Rotterdam organiseert. Volgens Chantal maken commerciële tv-makers daardoor sowieso amper kans.

"Het is een NPO-feest, om het zo maar even te zeggen. En ik snap wel dat je mensen van de NPO daar dan voor vraagt.”

Maar onmogelijk is het ook niet. Chantal Janzen hoopt dat de NPO de andere omroepen erbij haalt zodat ze gezamenlijk er het beste Songfestival ooit van kunnen maken. "Ik vind het wel een heel leuk gebaar als je omroepen samenvoegt en dan zegt: 'Goh, zullen we mensen delen?'"

Dus wie mag dan het Songfestival presenteren?

Chantal Janzen organiseerde eerder nog festivals in de slaapkamer met Chantals Pyama Party. Ze had ook een rolletje in de nieuwe Kees & Co., maar daar stapte ze uit omdat ze het te druk heeft. Er zijn heel veel geruchten over wie de Songfestival-presentatoren worden, bekijk hier ons overzicht!