Chantal en Henk uit MAFS

Chantal en Henk, ook bekend als ‘Henkie en Wenkie’ waren in 2020 hét hoogte/dieptepunt van Married at First Sight. Zelfs nu nog haalt Chantal uit naar haar (niet zo) liefhebbende echtgenoot.

MAFS-legende Chantal heeft het de laatste tijd ontzettend leuk met Aron, die we óók kennen uit Married at First Sight. Aron en zijn vrouw Monique hielden wel van elkaar, maar meer als vrienden terwijl het huwelijk van Chantal met Henk een ramp was van het niveau Tsjernobyl.

Henk had geen zin om aan alle wensen van Chantal te voldoen, en hield ook geen deuren open voor zijn kersverse vrouw. “Ik laat het één keer zien en dan weet je hoe het moet: dan kun je het zelf.” Op Instagram slaat Chantal nu bijna anderhalf jaar later terug: “Zo kan het ook!”

Article continues after the ad

Het is ongetwijfeld een beetje plagend en grappig bedoeld, maar we denken niet dat Henk er héél erg mee zit. De MAFS-kandidaat heeft een nieuwe vriendin (die hij op de bruiloft met Chantal leerde kennen) en wil Chantal sowieso nooit meer spreken.

Chantal kreeg tijdens het Married at First Sight-seizoen zó ontzettend veel commentaar dat we blij zijn dat ze er in elk geval weer een beetje om kon lachen: dat is ook wel eens anders geweest!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Married at First Sight

Ondanks de stukgelopen huwelijken en keiharde vetes zijn er genoeg vrouwen die mee willen doen aan Married at First Sight. Zelfs Martien Meiland heeft best interesse om mee te doen: als ze maar een Viktor Brand-lookalike weten te ritselen.