Chantal Janzen in galajurk

Het zal je niet ontgaan zijn: Koningsdag ziet er in 2020 net iets anders uit dan in voorgaande jaren. Zo moeten we het deze keer stellen zonder vrijmarkten, feestjes en andere tradities. RTL 4 probeert de moed er echter in te houden met De Chantal & Beau Show: Tussen de Schuifdeuren! In deze eenmalige special organiseren Beau van Erven Dorens en Chantal Janzen een virtuele vrijmarkt. Laatstgenoemde heeft trouwens zo haar eigen manieren om de lockdown te trotseren
 


Workshop

In De Chantal & Beau Show krijgen Nederlanders alsnog de kans om hun waar aan de man te brengen. Dat kan een bijzonder object zijn van de rommelzolder, maar ook een culinaire workshop of een muzikaal optreden. Niets is te dol! Chantal en Beau zullen de opvallendste items en diensten vanavond uitlichten. Op Instagram verscheen zojuist een eerste voorproefje!
 

Article continues after the ad


KiKa

Als kers op de taart is het nog voor een doel ook! Een deel van de opbrengsten van deze virtuele vrijmarkt gaat namelijk naar KiKa. Wil je ook een bijdrage leveren aan deze speciale uitzending, geef je dan op via KiKavrijmarkt.nl!

Je ziet De Chantal & Beau Show: Tussen de Schuifdeuren vanavond om 20.30 uur op RTL 4.