Halle Berry was onlangs te gast bij The Ellen DeGeneres Show. Daar had de presentatrice een spannende surprise in petto voor de Oscar-winnares!

Article continues after the ad

Whisky

Halle Berry verscheen in de talkshow om Kingsman: The Golden Circle te promoten. In deze actiefilm speelt ze samen met Channing Tatum. Tijdens de Comic Con van afgelopen zomer haalde de Magic Mike-acteur een wrede streek uit met zijn collega: hij daagde haar uit om een enorm glas whisky achterover te slaan. De actrice liet zich niet kennen, maar daar kreeg ze al snel spijt van.

Revanche

Halle, die naar eigen zeggen nooit drinkt, was na de stunt drie dagen lang hondsberoerd. Ze mocht van Ellen revanche nemen op haar tegenspeler, die binnenkort te gast is in de talkshow. Blijkbaar voelde Channing de bui al hangen, want hij had een verleidelijke verrassing voor de Oscar-winnares in petto: een groep strippers die door hem persoonlijk waren uitgekozen! Mister Magic Mike was zelf helaas niet van de partij, maar dat mocht de pret voor Halle en een gierende Ellen zeker niet drukken!

Kingsman: The Golden Circle draait vanaf 21 september in de bioscopen.