Halle Berry had nog een appeltje te schillen met Channing Tatum. Gisteren kreeg de Oscar-winnares eindelijk kans om wraak te nemen op haar tegenspeler uit Kingsman: The Golden Circle!

Article continues after the ad

Kater

Vorige week was Halle Berry te gast bij The Ellen DeGeneres Show. Daar gaf Ellen de actrice de kans om wraak te nemen op Channing Tatum. Die had haar namelijk tijdens een optreden op de Comic-Con uitgedaagd om een enorm glas whisky achterover te slaan. Halle liet zich niet kennen, maar zat daarna drie dagen lang met een flinke kater opgescheept. Maar gisteravond kreeg de Oscar-winnares eindelijk haar wraak!

Pruik

Omdat Channing Tatum ook te gast zou zijn bij de talkshow van Ellen, mocht Halle op haar beurt een uitdaging bedenken voor haar tegenspeler uit de actiefilm Kingsman: The Golden Circle. De uitdaging luidde van Halle: ‘Verkleed je als een prinses en zing Let It Go’. Uitgedost als prinses Elsa, compleet met ijsblauwe jurk en gigantische pruik, playbackte Channing de hit uit de Disney-kraker. Dat ging hem overigens verdacht goed af. Verontrustend genoeg was dit dan ook niet de eerste keer dat de Magic Mike-acteur zich verkleedde als Prinses Elsa. Vorig jaar was hij namelijk ook al te zien als de Disney-prinses in de Spike-show Lip Sync Battle.

Kingsman: The Golden Circle draait vanaf 21 september in de bioscopen.