Magic Mike-acteur Channing Tatum is vrijdagavond in Amsterdam voor de première van zijn nieuwste film Logan Lucky. Daarna schuift hij nog even aan bij Beau in RTL Summer Night!

Article continues after the ad

Overval

Vrijdagavond beleeft Logan Lucky in de Amsterdamse bioscoop Tuschinski zijn Nederlandse première. In deze actiekomedie speelt Channing Tatum (Magic Mike, 21 Jump Street) een racefan die samen met zijn broer (Adam Driver) een plan bedenkt om een overval te plegen tijdens de legendarische Coca Cola Cup NASCAR-race. Later op de avond is Channing te gast bij RTL Summer Night. Daar praat hij met presentator Beau van Erven Dorens over zijn nieuwste bioscoophit en zijn bijzondere levensloop.

The Script

Maar Channing is niet de enige wereldster die deze week te zien is bij RTL Summer Night. Morgenavond is de Ierse band The Script namelijk te gast in de studio aan het Rembrandtplein. Daar worden ze door Beau geïnterviewd over de totstandkoming van hun laatste album. Uiteraard zullen ze ook hun nieuwste single ‘Rain’ spelen in de studio.

RTL Summer Night is morgen- en vrijdagavond om 21.30 uur te zien op RTL 4.