Channing Tatum mag voor één avond de show van Jimmy Kimmel overnemen en dat gaat de normaal zo kloeke acteur niet in de koude kleren zitten. Gelukkig heeft ‘ie een manier gevonden om de zenuwen de baas te worden.

Article continues after the ad

De oplossing voor de nervositeit komt in de vorm van Ellen DeGeneres die oppert dat Tatum de show dan maar dansend moet openen. Want, aldus Ellen, ‘als jij danst hoort toch niemand meer wat je daarna zegt’.

Gelukkig neemt DeGeneres verder geen genoegen met nee en opent Tatum de show dus op spectaculaire wijze. Check de video hierboven!

Eigen wijze

DeGeneres blijft na de danceact nog even hangen voor een interview. Aangezien de gelegenheidspresentator op dit vlak dus niet overloopt van de ervaring, schiet Ellen nogmaals te hulp. En wederom op geheel eigen wijze!        

Kimmel

Jimmy Kimmel heeft een week vrij van zijn talkshow omdat zijn zoontje een hartoperatie moet ondergaan. Een week lang zal daarom iedere avond een gast-host de honneurs waarnemen. Naast de Magic Mike-ster bezetten ook Jennifer Lawrence, Shaquille O’Neal en Dave Grohl voor een avond de stoel van Jimmy.

Helaas is de operatie inmiddels uit voorzorg uitgesteld omdat de familie kampt met een verkoudheid.