Channing Tatum, Joseph Gordon-Levitt en vele andere sterren lenen hun stemmen aan een serie die nog het best omschreven kan worden als een parodie op communisme-tv.

Article continues after the ad

Comrade Detective

Het verhaal is als volgt: acteurs Channing Tatum en Joseph Gordon-Levitt krijgen een VHS-band in hun handen met daarop een Roemeense politieserie uit de jaren 80. Ze besluiten de serie nieuw leven in te blazen, niet door een remake te maken, maar door te doen wat de rest van de wereld altijd met Amerikaanse series doet: nasynchroniseren!

Het resultaat is Comrade Detective, met acteurs die stiekem gewoon uit het hier en nu zijn, en een parodie filmen op producties die de communistische idealen moesten overbrengen en het gevoel van nationalisme onder het volk moesten versterken. Het gevaar in de serie komt dan ook van de grootste bedreiging die je je in dit scenario kunt voorstellen: het kapitalisme.

Sterrencast

Het originele idee is blijkbaar aangeslagen bij een enorme batterij aan acteurs die er wel warm voor lopen om eens alleen hun stem te gebruiken. Naast Channing Tatum en Joseph Gordon-Levitt mogen we ons ook verheugen op de stemmen van Kim Basinger, Mahershala Ali (Moonlight), Jenny Slate (Zootopia), Chloë Sevigny (Bloodline), Jake Johnson (New Girl), Nick Offerman (Parks and Recreation), Bobby Cannavale (Ant-Man), en nog veel meer mensen waarvan jij je straks afvraagt: van wie is die stem ook alweer?

Daarvoor moeten we de serie natuurlijk wel een keer te zien krijgen. Comrade Detective gaat op 4 augustus in première op Amazon en het is nog niet duidelijk of en op welke andere manieren de serie gedistribueerd gaat worden.