Channing Tatum, nieuwe filmrol

Vergeet Magic Mike, want Channing Tatum wil graag bewijzen dat hij nog meer in zijn mars heeft. De Amerikaanse acteur met zijn killerbody gaat namelijk binnenkort een rol spelen in een heuse thriller.

Article continues after the ad

Dat meldt The Hollywood Reporter! 

Moderne thriller

De speelfilm - die nu nog zonder titel door het leven gaat - wordt beschreven als 'een moderne thriller met een knipoog' en wordt geïnspireerd door klassieke monsterfilms als Dracula en Frankenstein. Het is aan regisseurs Phil Lord en Chris Miller, met wie Channing Tatum al eerder samenwerkte voor de 21 Jump Street-films, om het tot een succes te maken. 

Nog meer monsterfilms

De nieuwe film komt niet helemaal uit de lucht vallen. Het blijkt namelijk dat Universal al langer bezig is om het monsterfilmgenre nieuw leven in te blazen. Na het enorme succes van The Invisible Man heeft het maken van thrillerfilms prioriteit voor de studio. Zo zijn filmmakers als James Wan (The Conjuring), Dextre Fletcher (Rocketman) en Elizabeth Banks al bezig met een soortgelijke productie. Dat belooft dus wat voor de aankomende jaren!