Channing Tatum, Daniel Craig en Adam Driver in een heistfilm over drie rednecks die besluiten een NASCAR-race te overvallen? Kom maar door.

Article continues after the ad

Verhaal

Wanneer Jimmy Logan wordt ontslagen, besluit hij samen met zijn broer Clyde de Coca Cola-600 te overvallen. En nee, we hebben het niet over een frisdrankautomaat. De Coca Cola-600 is een legendarische NASCAR-race die ieder jaar wordt gehouden op Memorial Day, de laatste maandag in mei. 

Joe Bang

Enter Joe Bang. Omdat de twee broers nog een beetje nat zijn achter de oren wat betreft overvallen, schakelen ze de hulp in van deze bajesklant. De broers bevrijden Joe uit de gevangenis en met z’n drieën plannen ze de overval op het circuit. Uiteraard passeren een hele rits eigenaardige typetjes de revue.

Steven Soderbergh

Logan Lucky is van Steven Soderbergh, die verantwoordelijk is voor films als Magic Mike en Ocean’s Eleven. Naast Channing, Adam en Daniel spelen ook Family Guy-maker Seth MacFarlane, Riley Keough, Hilary Swank, Katherine Waterston, Katie Holmes en Winter Soldier-acteur Sebastian Stan mee in de film. Een sterrencast van heb ik jou daar dus.