Aanstaande donderdag gaat de nieuwe Kingsman-film in première. In dit fragment maak je kennis met geheim agent Tequila, gespeeld door Channing Tatum.

Article continues after the ad

Tegenhanger

De spionnen Eggsy (Taron Egerton) en Harry Hart (Colin Firth) moeten opnieuw de wereld redden in Kingsman: The Golden Circle. Nadat het hoofdkwartier van Kingsman is vernietigd, moeten ze op zoek naar de dader. Daarbij stuiten ze op de Statesman, een Amerikaanse tegenhanger van de Britse veiligheidsdienst. Samen met hun overzeese collega’s, waaronder Channing Tatum als geheim agent Tequila, zetten ze de achtervolging in.

Stunts

Afgaande op de trailer wordt Kingsman: The Golden Circle weer een geweldige actiefilm vol spectaculaire stunts en bloederige vuurgevechten. De cast van deze actiecomedy is in ieder geval weer dik in orde. Naast Taron Egerton, Colin Firth en Channing Tatum zullen ook Halle Berry (X-Men), Julianne Moore (The Hunger Games), Jeff Bridges (The Big Lebowski) en Pedro Pascal (Narcos) in The Golden Circle te zien zijn. Matthew Vaughn (Kick-Ass) tekende opnieuw voor de regie.

Kingsman: The Golden Circle draait vanaf 21 september in de bioscopen.