Céline Dion

Céline Dion start een nieuwe carrière: ze speelt in de nieuwe romcom Text for You, naast Outlander-acteur Sam Heughan en Baywatch-actrice Priyanka Chopra Jonas. Dat meldt Entertainment Weekly.

Het popicoon brengt haar muziek mee naar het filmdoek. Gaan de nummers het net zo goed doen als Titanic’s My Heart Will Go On?

Article continues after the ad

SMS Fur Dich

Text for You is een Engelstalige remake van de Duitse kaskraker SMS Fur Dich. De filmregisseur en scenarioschrijver Jim Strouse, die je kan kennen van Grace Is Gone, gaat de film regisseren.

In de film stuurt een rouwende vrouw (Priyanka) romantische sms’jes naar de telefoon van haar overleden verloofde. Ze ontdekt dat het nummer is toegewezen aan een man (Sam) die ondertussen worstelt met zijn eigen liefdesverdriet. De muziek van Céline brengt de twee vast samen!

Release

We zullen nog wel even moeten wachten op de nieuwe romantische komedie. Er is namelijk nog geen releasedatum aangekondigd. Eerst komt de film over Céline’s leven nog uit: The Power of Love. De biopic zou in december 2020 uitkomen, nu maar hopen dat ‘ie niet ook al wordt uitgesteld!